Rethinking norms

Normingenjören Regina Petrushenko tipsar om en bok hon läser; Radical Brilliance av Arjuna Ardagh. Rekommenderas till alla som är nyfikna på sin potential!
Författare: Regina Petrushenko
Vilka digitala härskartekniker finns det? I det här inlägget listar Regina Petrushenko fem nya härskartekniker i digitala möten att hålla koll på.
Författare: Regina Petrushenko
Forum Jämställdhet anordnade en heldagskonferens om trygghet och jämställdhet i Eskilstuna. Som konsulter vill vi alltid hålla oss uppdaterade om arbetet med jämställdhet, mångfald och inkludering i Sverige, och trygghet är en stor del av detta. I det här blogginlägget berättar Regina Petrushenko om konferensen.
Författare: Regina Petrushenko
Hur kommer jämställdhetsarbetet se ut i framtiden? Det är enkelt att svara på, eftersom framtiden redan är här! I det här inlägget får vi lära oss om digitala verktyg för jämställdhet och inkludering av innovationsforskaren och normingenjören Malin Lindberg.
Författare: Malin Lindberg
Inför att vi planerar för normingenjörsträningen i höst så reflekterar Gunnar Söderberg över de normlabb som han håller i. Ett normlabb är en del av Normingenjörsutbildningen som hålls av Add Gender.
Författare: Gunnar Söderberg
Mångfald, normer och jämlikhet är inte bara åsikter utan också kunskap och vetenskap. Vi har det stora nöjet att för sjunde året i rad kunna erbjuda en möjlighet för dig att validera din kompetens samtidigt som du blir del av ett unikt nätverk av över 100 certifierade normingenjörer, från vitt skilda branscher och över hela Sverige.