SAMARBETEN

Stratsys och Add Gender ingår partnerskap för att främja en inkluderande arbetsmiljö

Samarbete Stratsys Add Gender

Stratsys och Add Gender ingår partnerskap för att tillsammans kunna erbjuda attraktiva produkter och tjänster som bidrar till att kunder kan genomföra sina uppdrag med bästa möjliga resultat. Genom partnerskapet förenas det bästa av två världar – Stratsys produkter för att förenkla arbetslivet och Add Genders spetskompetens inom inkludering och jämställdhet.

På Stratsys ser man framför allt fram emot att se hur partnerskapet kan stärka produkterna inom hållbarhet, systematisk arbetsmiljö och skolans kvalitetsarbete. Add Gender har sedan 2008 varit måna om att utveckla den spetskompetens som behövs i bland annat skola, offentlig sektor och företag när det kommer till inkludering och jämställdhet.

Stratsys kommer framöver kunna erbjuda sina kunder möjligheten att plocka in Add Genders kompetens för att utveckla sina verksamheter. Samarbetet kommer även innebära att Add Gender hjälper till att kvalitetssäkra innehåll i Stratsys produkter för att ge kunderna större mervärde.

Högre träffsäkerhet och bredare tillgång på kompetens

Samarbetet gör det möjligt för Add Genders erfarenhet och kompetens att komma upp på en systematisk nivå där den kan göra större nytta, nå fler och skapa större effekt tack vare digitalisering.

Add Gender kommer framför allt att jobba med direkta och ständiga förbättringar i Stratsys produkter, med fokus på likabehandling och antidiskriminering utifrån rådande lagstiftning, samt jämställdhetsintegrering. Samarbetet skapar också ett integrerat expertstöd, där närheten mellan bolagen gör att rekommendationer kan ske genuint och träffsäkert från båda sidor.

– Genom partnerskapet mellan Stratsys och Add Gender kommer vi att kunna stärka våra produkter inom hållbarhet, systematisk arbetsmiljö och skolans kvalitetsarbete. När vi kombinerar Stratsys robusta teknologi med Add Genders djupa expertis och erfarenhet inom jämställdhet och inkludering kan vi skapa produkter som främjar en inkluderande och jämställd arbetsmiljö och utbildningssektor. Det är vi väldigt glada och stolta över att kunna göra, säger Martin Bredahl, partneransvarig på Stratsys.

– Samarbetet ökar och breddar möjligheterna för oss på Add Gender att komma upp på en systematisk nivå där vår erfarenhet och kompetens kan göra större nytta, nå fler och skapa större effekt tack vare Stratsys gedigna produkter. Det borgar för långsiktighet, verklig integrering och systematik inom inkluderingsfrågor. Vi ser med stolthet på ett partnerskap med en väletablerad och pålitlig aktör som Stratsys. Det blir en milstolpe för både Add Gender, de frågor vi arbetar med och den samhällsförbättring vi vill bidra till, säger Pernilla Alexandersson, VD på Add Gender.

Om Stratsys

Stratsys är ett svenskgrundat SaaS-bolag med en plattform som effektiviserar kontroll-, kvalitets- och ledningsprocesser inom områden som GRC, hållbarhet och verksamhetsstyrning. Stratsys har ca 190 anställda och stöttar idag över 500 kunder i Sverige och Norge med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Oslo.

För mer information besök:

stratsys.com/sv

Samarbete

Vi på Add Gender brinner för normförändring, jämställdhet och inkludering. Detta ger avtryck på många nivåer. Vi indexerar jämställdhet inom olika branscher, lyfter modiga initiativ för jämlikhet och lever våra hjärtefrågor såväl när vi dricker vårt kaffe som när vi slappnar av med en tidskrift eller engagerar oss i hållbarhetsfrågor tillsammans med barn och unga.

Några av de produkter, företag och entusiaster vi gillar allra mest kan du se här. Vi berättar gärna den unika storyn bakom vart och ett av dessa samarbeten.

 • Stratsys
 • Ihlman Education
 • Förbättringsverket
 • Fabrik 5
 • PasCapere
 • Tillgänglig & Sevärd kultur
 • SpicyBrain
 • Jolint
 • Brainpool
 • Justitiapriset
 • Med flera