Höstens normingenjörskurs

NYHETER 2022

Det var ur insikten att ett inkluderande samtal kan göra stor skillnad för mångfald och jämställdhet som “normingenjörens förhållningssätt” föddes, redan år 2016.

Sedan dess har vi på Add Gender erbjudit vår utbildning varje år. Nu är vi över 100 normingenjörer i ett nätverk som växer och det vi har gemensamt är att vi tror på samtalets kraft i arbetet för jämställdhet och mångfald. 

Vi har lyssnat på alla önskemål och är glada att vi nu kan erbjuda fyra digitala biljetter med olika inriktning och prisklass. 

Privatperson: 
Vill du fördjupa dig i ditt intresse och utforska området inkludering, mångfald och jämställdhet som privatperson? Då är detta spåret för dig! Nätverka med andra deltagare som valt samma spår.

Anställd eller företagare: Det här spåret är för dig som går helt eller delvis i din roll som anställd och därmed ska ta tillbaka lärdomar och arbetssätt till arbetsplatsen eller ett projekt. Nätverka med andra deltagare som valt samma spår.

Två helt nya spår till hösten 2022

Entreprenör eller egenföretagare inom inkludering: 
Ta chansen att få extra fördjupning och rådgivning när du startar upp eller går vidare i ditt företagande. 

Specialinriktning chef eller ledare: Ta del av specialmaterial och individuell rådgivning runt arbetsgivaransvar inom likabehandling samt styrning inom social hållbarhet och Agenda 2030.

Kursen är också en unik möjlighet att nätverka med andra deltagare som valt olika eller samma spår.

Läs mer om pris och innehåll på länken till kurssidan. Och varmt välkommen att hänga med oss på äventyret!

Hälsar Jenny Claesson & Pernilla Alexandersson 
Delägare Add Gender AB

Mer info

Läs mer och anmäl dig till kursen här.

Välkommen till världens enda normingenjörsutbildning! Normbegreppet står centralt i människors samverkan och därför också i varumärken, ledarskap, företagskultur och mycket mer. Med dina unika erfarenheter och de nya kunskaper som kursen ger, bygger vi tillsammans nya och mer hållbara normer.

Mer från bloggen

Lediga kontorsplatser hos Add Gender i Stockholm

Nu har vi lediga platser hos oss på Add Gender – i hjärtat av Södermalm, Stockholm.

Vårt art deco-inspirerade kontor och vår normsalong ger dig utrymme för både det kreativa och effektiva. Här kan du lösa världsproblem, fånga ett flow eller dricka ohemula mängder kaffe i gott sällskap.

Läs mer >>