Aktuella Events!

HÖSTEN 2023

 

Co-workingdag hos oss

ADD GENDER TO YOUR WORKDAY

Är du frilans, arbetar du hemifrån eller har du möjlighet att lämna ditt kontor någon dag här och där? Vi tror att du är sugen på lite miljöombyte!

Fredagen den 6 oktober bjuder vi in dig att sitta på vårt kontor på Götgatan 58 (uppgång B) i Stockholm. Vi har öppet mellan 8-18 och det kommer att bjudas på flera inspirationspass under dagen. För bara 295 kronor får du en arbetsplats hos oss denna dag, lunch, fika och tillgång till all inspiration och nätverkande.

HÖSTEN 2023 

Digital kurs på distans

BLI NORMINGENJÖR

Är du en nyfiken person som gärna undersöker samhällets normer, för att hitta mer inkluderande lösningar? Vill du ta del av Add Genders kompetens och erfarenhet och bli en del av ett växande nätverk av normingenjörer? Då har du kommit rätt!

För åttonde året i rad erbjuder vi på Add Gender nu vår unika spetsutbildning till certifierad normingenjör. Vi vill göra det möjligt för dig som är intresserad av inkluderingsfrågor att investera i en kompetenshöjning, som inte liknar någon annan. 

APRIL 2024

 

Nya normingenjörsföretagare

BUSINESS SHOWER
Bli inspirerad i arbetet för inkluderande normer genom att kika förbi Add Gender DEN 26 APRIL 2024. Mer INFORMATION KOMMER I VÅRA KANALER:

Kika in på vår blogg för att läsa mer om vad en business shower är.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa inga events genom att klicka på läs mer.

Följ oss sociala medier så ser du vad som är på gång!