Öppet hus i Add Genders normsalong

Även om vi var tidiga med digitala träffar och fikastunder så har vi alltid sett till att träffas regelbundet också. Vi vet att det tillför en extra dimension och att det spontana samtalet är så viktigt för att vi ska känna oss inkluderade och lyssnade på på riktigt.

Sedan kom en pandemi och ställde till det och vi har fått pausa våra träffar sedan vår nyårsfest i början av 2020.

Men nu är det dags att ses tycker vi! Därför bjuder vi in till öppet hus i normsalongen under 20-21:a maj. Vi tänkte äta chips, prata möjligheter, ha lite öppen scen för den som vill dela med sig av tips och tankar eller ställa viktiga frågor som behöver många hjärnors bidrag. 

Grabba tag i en normingenjör och kom vet ja! Anmälan och info hittar du i länken:

​​https://add-genderoppet-hus-varen-2022.confetti.events/

Jenny Claesson
Författare: Jenny Claesson
Kontakt: jenny.claesson@addgender.se

Mer från bloggen

Kvinnodagen: kamp, sorg eller hyllning?

Här skriver Add Genders vd Pernilla Alexandersson om internationella kvinnodagen. I Sverige idag innebär det ofta att företag och organisationer lyfter frågor om kvinnors situation och rättigheter på antingen arbetsplatsen som sådan eller ute i världen. En del ger pengar till organisationer som kämpar för kvinnors rättigheter och en del ordnar eller deltar på demonstrationer. På ett sätt har alla rätt. Traditioner är våra livs byggstenar. Den eld du har inom dig är den känslan du ska skapa av denna dag, av den internationella kvinnodagen.

Läs mer >>

Kan kryddor bana väg för jämlikhet?

v punkterna i Normingenjörens Fältkodex är ”använd alla dina sinnen”. Det fick den senaste omgången av kursdeltagare verkligen öva sig på. De fick nämligen i uppdrag att hjälpa företaget The Pepper Quest att hitta vägen i Agenda 2030. I april presenterar vi nästa utmaning för 20 hungriga kursdeltagare. Hör av dig med din utmaning, stor som liten!

Läs mer >>

Skogsstyrelsen

Kartläggning av jämställdhetens utveckling över tid Add Gender har under många år engagerat sig i frågan om skoglig jämställdhet. Allt började på SkogsElmia 2011 där

Läs mer >>