Öppet hus i Add Genders normsalong

Även om vi var tidiga med digitala träffar och fikastunder så har vi alltid sett till att träffas regelbundet också. Vi vet att det tillför en extra dimension och att det spontana samtalet är så viktigt för att vi ska känna oss inkluderade och lyssnade på på riktigt.

Sedan kom en pandemi och ställde till det och vi har fått pausa våra träffar sedan vår nyårsfest i början av 2020.

Men nu är det dags att ses tycker vi! Därför bjuder vi in till öppet hus i normsalongen under 20-21:a maj. Vi tänkte äta chips, prata möjligheter, ha lite öppen scen för den som vill dela med sig av tips och tankar eller ställa viktiga frågor som behöver många hjärnors bidrag. 

Grabba tag i en normingenjör och kom vet ja! Anmälan och info hittar du i länken:

​​https://add-genderoppet-hus-varen-2022.confetti.events/

Jenny Claesson
Författare: Jenny Claesson
Kontakt: jenny.claesson@addgender.se

Mer från bloggen

För att få åka nedför måste du klättra uppför

Årets klättring 2019 kommer att bjuda på en uppdatering av våra tjänster. Där vill vi bättre synliggöra våra fantastiska normingenjörer. Målet är att bygga en plattform för normförändring som kan utgöra både verksamhetens och ledarens moraliska kompass. Detta i en tid då affärsmodellen blir själlös utan värderingar. Och då menar jag inte värdeord. Jag menar värderingar. Moderna värderingar för jämlikhet mellan människor och ett förtroende för varje människas unika potential och förmåga. Vare sig det är en kund, konsument, chef eller medarbetare. 

Läs mer >>