Öppet hus i Add Genders normsalong

Även om vi var tidiga med digitala träffar och fikastunder så har vi alltid sett till att träffas regelbundet också. Vi vet att det tillför en extra dimension och att det spontana samtalet är så viktigt för att vi ska känna oss inkluderade och lyssnade på på riktigt.

Sedan kom en pandemi och ställde till det och vi har fått pausa våra träffar sedan vår nyårsfest i början av 2020.

Men nu är det dags att ses tycker vi! Därför bjuder vi in till öppet hus i normsalongen under 20-21:a maj. Vi tänkte äta chips, prata möjligheter, ha lite öppen scen för den som vill dela med sig av tips och tankar eller ställa viktiga frågor som behöver många hjärnors bidrag. 

Grabba tag i en normingenjör och kom vet ja! Anmälan och info hittar du i länken:

​​https://add-genderoppet-hus-varen-2022.confetti.events/

Jenny Claesson
Författare: Jenny Claesson
Kontakt: jenny.claesson@addgender.se

Mer från bloggen

Öppet brev till medarbetarna

Med anledning av valresultatet skriver vår VD Pernilla Alexandersson idag ett öppet brev till sina medarbetare på Add Gender. Ett brev fullt av av kämparglöd, beslutsamhet och hopp. Läs brevet och inspireras även du till fortsatt arbete för jämställdhet och jämlikhet!

Läs mer >>
Inkludera genom positiv psykologi

Möjliggörare för normförändring

Add Gender presenterar nu vår nyaste innovation: ”Normplattformen”. Med sex olika perspektiv på din organisation och arbetsplats ger vi Sveriges arbets- och näringsliv en infrastruktur för normförändring. Normplattformen ska skapa en förståelse för hur självorganiserande inkludering blir möjligt och på så sätt bana väg för jämlika och moderna värderingar.

Läs mer >>