Lediga kontorsplatser hos Add Gender i Stockholm

Vill du uppleva arbetsro i en unik kontorsmiljö? Kom och sitt med oss!

Nu har vi lediga platser hos oss på Add Gender – i hjärtat av Södermalm, Stockholm. 

Vårt art deco-inspirerade kontor och vår normsalong ger dig utrymme för både det kreativa och effektiva. Här kan du lösa världsproblem, fånga ett flow eller dricka ohemula mängder kaffe i gott sällskap.

Normsalongen uppdukad för digital inspirations-workshop

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du som delar kontor med oss vill jobba med samhällsförnyelse. Du gillar hållbarhet och rör dig i områden kring socialt entreprenörskap eller samhällsförbättring. Vi har ett stort nätverk och flera potentiella samarbetspartners och nya kompisar.

 Hygien!

 

Mer information

 • I ett trevligt kontor med flera rum sitter du eller ditt team med utsikt mot Medborgarhuset, mitt i korsningen Folkungagatan-Götgatan.
 • Digital studio eller coaching? I studion kan du göra digitala föreläsningar eller videoinspelningar och podd och det går också att använda för coaching, samtal eller kundmöten.
 • Adressen är Götgatan 58 b i Stockholm och lokalen är tyvärr inte anpassad för rullstol. Det är sju trappsteg till en hiss som är 60 centimeter bred. Annars är det en och en halv trappa upp.
 • I direkt anslutning till kontorsrummen finns vår gemensamma lobby – inredd för fika och möten.
 • Vi har ett konferensrum, “Normsalongen”, för max 20 personer med unika möjligheter att skapa lagom stora möten och workshops.
 • I priset ingår städning, el, internet samt kaffe och te. Vi har fiber och snabbaste företagsinternet.
 • Hos oss har vi både dusch, telefonrum, vilsamma soffor och yogamattor.
 • Utanför finns det mesta du kan behöva och tunnelbanans station Medborgarplatsen är bara ett stenkast bort.
 • Månadskostnaden för ett fast skrivbord (som är ditt alla dagar i veckan) är: 3800 kronor exklusive moms. Vill du bara komma in ungefär två dagar i veckan så kostar en flexplats 2800 kronor exklusive moms. En flygande plats som används ett par gånger i månaden eller vid behov kostar 1800 kronor plus moms.
 • Studio och Normsalong/konferensrum ingår för eget bruk men det tillkommer en kostnad för att boka med externa parter.
 • Inflytt är anpassningsbart, antingen omedelbums eller längre fram i vår.

 

PS.

Vi har förstås även utrymme för dig som ska skriva din uppsats eller jobbar mestadels hemifrån och behöver en plats att då och då mellanlanda på. Kanske behöver du då och då en studio med riktigt stabilt internet.

Kanske vill eller behöver du då och då byta miljö men inte sitta på café eller på ett för stort kontorshotell? Då är detta perfekt!

 

Hör av dig!

Vid intresse hör av dig till Add Genders vd Pernilla Alexandersson: pernilla.alexandersson@addgender.se eller 0767877877.

Vi skickar gärna fler bilder, filmer och visar lokalen för dig som blir nyfiken!

Välkommen till oss.

Författare: Pernilla Alexandersson
Kontakt: pernilla.alexandersson@addgender.se

Mer från bloggen