Lovisa Stenholm

Pedagogisk kreatör och facilitator
Skaraborg | Online
Skapa pedagogiskt material 99%
Workshops & föreläsningar 99%
Normkritisk innovation 75%
Idéspruta 100%

Lovisa Stenholms främsta styrka är att förklara komplexa saker på ett enkelt och pedagogiskt sätt, gärna i snyggt grafiskt eller digitalt format. Hon har en bakgrund som lärare men kallar sig hellre processledare eller facilitator. Detta för att hon frodas i situationer där hon får hjälpa till att ta fram det bästa i andra människor och agera medresenär i sina kunders läroprocesser.

Hon brinner för normbrytande innovationer och gillar att förutspå innovationer på marknaden. Hon coachar gärna i innovativa processer som utmanar deltagare till att tänka utanför boxen. Lovisa kan med sitt lösningsfokus inspirera er när arbetet blir alltför förutsägbart samt hjälpa er att tänka inkluderande på olika sätt. Hennes närmsta beskriver henne som en riktig idéspruta och hon är givmild i att dela med sig av sina idéer.

De senaste åren har Lovisa arbetat på Drivhuset Skaraborg där hon haft flera roller. I rollen som entreprenörscoach har hon coachat studenter till att våga testa och förverkliga sina entreprenöriella idéer och på det sättet utveckla sina entreprenöriella förmågor. Som kursansvarig har hon tagit fram och hållit i kurser och workshops för lärare & studenter på bland annat folkhögskolor, yrkeshögskolor och universitet IRL och online. Som projektledare bygger hon nu upp ett Skaraborgskt studentkonsultbolag i samarbete med lärosäten, kommuner