Ameli Frostell

Kommunikativ projektledare
Malmö | Lund | Landskrona | Helsingborg
Effektiv kommunikation 96%
Projektledning 80%
Samverkan 95%
Stick-kreatör 100%

Ameli Frostell har sedan 1990-talet hjälpt företag och organisationer att kommunicera tydligare och mer inkluderande för att de ska kunna bidra till en mer hållbar värld.
Hon är en engagerad och erfaren medmänniska som brinner för frågor om jämlikhet, inkludering och mångfald. Hon är är en hejare på att greppa helheter, nätverka och koppla ihop rätt folk med varandra. Hon blev normingenjör 2018.

Senaste åren har hon varit en aktiv styrelseledamot i den ideella organisationen Jämställd Utveckling Skåne samt varit med och grundat paraplyorganisationen HELA ideella. Ameli arbetar just nu som verksamhetsledare på samverkansorganisationen Helsam i Helsingborg där hon verkar för att öka samverkan mellan medlemsföreningarna samt dess intressenter i offentliga sektorn samt näringslivet i Helsingborg.

Ameli är utbildad kommunikatör och har arbetet i IT-, rederi-, energi- och byggbranschen med digital kommunikation och projektledning. Hon har även formgett en bok om 40 kvinnor från Kirgizistan samt byggt en stencool webb om grus och makadam 😉