Workday

Add Gender to your workday! Låna en kontorsplats

Hej! Är du frilans eller arbetar du hemma eller har du möjlighet att lämna ditt kontor någon dag här och där? Vill du ha lite miljöombyte? Den 23:e februari bjuder vi in dig att låna en kontorsplats på Götgatan 58 (uppgång B) i Stockholm. Vi har öppet mellan 8-16:30 och det kommer att bjudas på tre inspirationspass under dagen. Det är valfritt att delta i dem, vill du bara jobba så finns det plats att göra det ostört.

Program

8:00 välkommen och kaffe

9:00 Charlotte Ulfsparre* om vårt mänskliga behov av att känna tillhörighet och samhörighet, hur det kan bidra till tystnadskultur och hur arbetsgivare kan jobba för att stärka tillhörigheten på ett inkluderande och positivt sätt.

11:00 Frida Spikdotter om boken Efter Morris som handlar om en normbrytande familj och vad som händer när en principfast person blir tvungen att förändras.

12:30 lunch

14:00 Linnéa Sjögren “Är det info eller utbildning?”

16:00 gemensamt samtal om hur vi kan minska polariseringen i samhället

Sitt gärna kvar och jobba till 18:00 i våra fina lokaler.

För hela kalaset inklusive inspiration, kaffe och lunch så tar vi 295 kr. Då ingår såklart också snabbt bra internet. Köp din biljett här: https://add-gender-workday.confetti.events/

Praktisk info:

Tunnelbanestation Medborgarplatsen uppgång Folkungagatan. Gå till Götgatan 58 som ligger ca 1 min från tunnelbanan

Tryck på Add Gender i porttelefonen och gå höger i trapphuset runt hörnet och upp 1,5 trappor. Det finns hiss men det är några trappsteg innan hissen som är 60 cm bred. Det finns två toaletter hos oss men ingen är tillräckligt stor för rullstol. 

  • Charlotte är legitimerad psykolog och arbetar med att hjälpa företag få till en bra social arbetsmiljö. Hon är särskilt bra på den mänskliga faktorn – att skapa förståelse för varför vi gör som vi gör, och hur vi kan göra det bättre. Just nu tycker hon det är extra intressant att fundera kring hybridarbete och vilka extra utmaningar det kan föra med sig när det kommer till att skapa känsla av tillhörighet på jobbet.
Jenny Claesson
Författare: Jenny Claesson
Kontakt: jenny.claesson@addgender.se

Mer från bloggen

Vänd frustration till energi!

Vi på Add Gender har fått signaler från många håll denna vår att lågkonjunkturen står för dörren, #metoo kan ha tröttat ut eldsjälar och nu växer oron för att inkluderingsarbetet i olika verksamheten helt enkelt ska prioriteras bort eller tappa farten.
Låt oss på Add Gender hjälpa er att inte tappa tråden och vända frustration till energi!

Läs mer >>

Kön kön kön

När vi pratar om kön så är det viktigt att vi ser till att alla dessa delar av kön får plats och att vi inte glömmer att könsidentiteten – så som du själv identifierar dig i förhållande till kön – är det som är överordnat i att bestämma ditt kön. Skriver Jenny Claesson i det här blogginlägget.

Läs mer >>