Nytt startdatum 1 mars bli normingenjör

Upptäck normingenjörens fältkodex våren 2022

För sjunde året i rad erbjuder vi på Add Gender nu vår unika spetsutbildning till certifierad normingenjör. Kursen är deltid på distans i videorummet Zoom och Google classroom, våren 2022.

Datum och anmälan hittar du här.

Är du en nyfiken person som gärna undersöker samhällets normer, för att hitta mer inkluderande lösningar? Vill du ta del av Add Genders kompetens och erfarenhet och bli en del av ett växande nätverk av normingenjörer? Då har du kommit rätt!

För sjunde året i rad erbjuder vi på Add Gender nu vår unika spetsutbildning till certifierad normingenjör. Vi vill göra det möjligt för dig som är intresserad av inkluderingsfrågor att investera i en kompetenshöjning, som inte liknar någon annan. 

Du som deltar och klarar kursens kompetenskrav får titeln certifierad normingenjör via Add Gender och en sammanlänkning med Add Genders varumärke, nätverk och utveckling framöver.

Du kan även välja att gå in i ett samarbete med Add Gender efter fullgjord certifiering, där du får möjlighet att arbeta tillsammans med oss direkt med våra kunder.

Genom kursen till certifierad normingenjör via Add Gender får du:

  • En unik spetsutbildning som leder dig in i normingenjörens förhållningssätt i riktning mot FN:s Agenda 2030
  • Konkreta verktyg och strategier för att undersöka och bygga om normer i olika sammanhang – du tränas bland annat i normplattformen och hur den kartläggs och fylls med aktiviteter
  • En trygg arena att pröva dina vingar och lära dig tillsammans med andra
  • Ta del av Normingenjörens fälthandbok och Fältkodex, som blir din guide i arbetet med att kartlägga och bygga om normer
  • Delaktighet i ett stadigt växande nätverk av över 100 certifierade normingenjörer inom vitt skilda branscher, geografiska orter och bakgrunder.

Certifierade normingenjörer – vi gräver där vi står

Certifierade Normingenjörer verkar inom en rad olika branscher, men vi besitter alla normingenjörens breda kunskap inom inkludering i kombination med organisationsförståelse och företagsmentalitet.

Oavsett vilken bransch du jobbar inom idag, om du är anställd eller driver eget, kan du efter genomförd utbildning ta med dig nya kunskaper och metoder hem till din arbetsplats eller till dina kunder. 

Tillsammans bygger vi mer hållbara och inkluderande normer!

Här hittar du info om datum och anmälan.

Mer från bloggen

Höstens normingenjörskurs

Mångfald, normer och jämlikhet är inte bara åsikter utan också kunskap och vetenskap. Vi har det stora nöjet att för sjätte året i rad kunna erbjuda en möjlighet för dig att validera din kompetens samtidigt som du blir del av ett unikt nätverk av över 100 certifierade normingenjörer, från vitt skilda branscher och över hela Sverige.

Läs mer >>

Företagare och förälder

När jag blev tillfrågad av Angeli Sjöström Hederberg att vara med i hennes bokbebis ”Företagare & förälder” så tackade jag ja omedelbart. Det är något väldigt unikt med att parera detta med både företagsbebis och människobarn. Angeli frågar sig själv och många spännande personer i boken ”hur gör vi det möjligt att driva lönsamma bolag och vara närvarande föräldrar samtidigt?”

Läs mer >>

Besöks- och postadress:

Add Gender Sverige, Götgatan 58 b, 118 26 Stockholm

Kontakt:

hej@addgender.se

2021 AddGender. Design av Framtidsbyrån