Svartvit profilbild på Jenny Claesson. Hon har ljusfärgad hy med mörkbrunt tjockt och långt hår. Jenny har på sig mörkt läppstift och en mörk tröja.

JENNY CLAESSON

Delägare Add Gender

Stockholm

jenny.claesson@addgender.se

+46 761 25 25 50

Jenny Claesson är delägare och normingenjör på Add Gender. Hon har en kandidatexamen i genus- och statsvetenskap och en bred erfarenhet av att föreläsa, utbilda och leda workshops. Genom att vara nyfiken och ödmjuk kan man få intressanta samtal där ingen känner sig överkörd eller otrygg. Hon har bland annat utbildat Estlands första jämställdhetskonsulter, modererat konferenser, deltagit i paneldiskussioner, kört stand up och skrivit en barnbok om skogsindustrin i Sverige.

Jenny har också mångårig erfarenhet från serviceyrken och ett öga för detaljer. Genom humor och självupplevda exempel kan hon bjuda in till självreflektion, erfarenhetsutbyte och dialog.  Jennys styrka är att hon har en förmåga att vara konkret, verklighetsförankrad och realistisk samtidigt som hon lyfter åhörarna med sin kreativitet, humor och sin inspirerande inställning att allt är möjligt.

  Referensuppdrag

Specialområde

Case: Skogsstyrelsen

Kundinteraktion & Erbjudande