Lediga kontorsplatser hos Add Gender i Stockholm

Vill du uppleva arbetsro i en unik kontorsmiljö? Kom och sitt med oss!

Nu har vi lediga kontorsplatser hos oss på Add Gender – i hjärtat av Södermalm, Stockholm.

Vårt art déco-inspirerade kontor ger dig utrymme för både det kreativa och effektiva.

Vi ser gärna att du som delar kontor med oss vill jobba i en miljö av samhällsförnyelse. Du gillar hållbarhet och rör dig i områden kring socialt entreprenörskap eller samhällsförbättring.

Mer information

 • I ett trevligt kontor med flera små rum sitter du eller ditt team med utsikt mot Medborgarhuset, mitt i korsningen Folkungagatan-Götgatan.
 • Digital studio eller coaching? Ett utrymme på kontoret planerar vi att inreda till en studio för videoinspelning och podd och det ska också gå att använda för coaching eller samtal.
 • Adressen är Götgatan 58b i Stockholm och lokalen är tyvärr inte anpassad för rullstol. Det är sju trappsteg till en hiss som är 60 centimeter bred. Annars är det en och en halv trappa upp.
 • I direkt anslutning till kontorsrummen finns vår gemensamma lobby – inredd för fika och möten.
 • Vi har ett konferensrum för max 20 personer med unika möjligheter att skapa lagom stora möten och workshops.
 • I priset ingår städning, el, internet och kaffe eller te.
 • Hos oss har vi både dusch, telefonrum, vilsamma soffor och yogamattor.
 • Utanför finns det mesta du kan behöva och tunnelbanans station Medborgarplatsen är bara ett stenkast bort.
 • Månadskostnaden för ett fast skrivbord (som är ditt alla dagar i veckan) är exklusive moms: 3800 kronor. Vill du bara komma in ungefär två dagar i veckan så kostar en flexplats 2800 kronor exklusive moms. En flygande plats som används ett par gånger i månaden eller vid behov kostar 1800 kronor plus moms.
 • Inflytt är anpassningsbart, antingen omedelbums eller längre fram i höst.
 • PS. Vi har förstås även utrymme för dig som ska skriva din uppsats eller jobbar hemifrån. Kanske vill du då och då byta miljö men inte sitta på café eller på ett för stort kontorshotell? Då är detta perfekt!

Intresserad? Hör av dig!

Vid intresse hör av dig till Add Genders vd Pernilla Alexandersson: pernilla.alexandersson@addgender.se eller 0767877877.

Vi skickar gärna fler bilder, filmer och visar lokalen för dig som blir nyfiken!

Välkommen till oss.

Del av konferensrum för max 20 personer med materialhylla, scen, extrabord för workshops och inspirerande hörna för möten eller samtal.
Vi har tre rum med fyra kontorsplatser i varje. Hyr du en fast plats så vet du vilket skrivbord du ska sitta vid. Hyr du flex eller flygande så sitter du vid ett för dagen tomt skrivbord eller i vårt gemensamma konferensrum eller lobby.
I lobbyn finns både soffor och barbord för variation eller för mysiga fikastunder, lunch eller after works.

Mer från bloggen

Domstolsverket

Domstolsverket är en statlig myndighet som lyder under regeringen och fungerar som service organisation till domstolarna i landet. Sveriges Domstolar är samlingsnamnet för domstolarnas verksamhet och där ingår de allmänna domstolarna, förvaltningsdomstolarna, hyres- och arrendenämnderna, Rättshjälpsmyndigheten, Rättshjälpsnämnden och Domstolsverket.

Läs mer >>

Besöks- och postadress:

Add Gender Sverige, Götgatan 58 b, 118 26 Stockholm

Kontakt:

hej@addgender.se

2020 AddGender. Design av Framtidsbyrån Älska