Framtidens ledarskap – ny kurs och nytt samarbete

Våren 2020 lärde oss att det vi kallar framtid inträffar just nu. Som ledare behöver du förstå de perspektiv och kompetenser som krävs av organisationer och individer.

Därför har vi i ett samarbete mellan Radicle, Lekreativ och Convrt nu fått möjlighet att erbjuda en helt ny digital utbildning. 

Med start den 18:e maj ses vi via Zoom där du tillsammans med ämnesexperter och med andra ledare, får tid att reflektera och diskutera.

FÖR DIG SOM VILL:

 • Utveckla dig som ledare
 • Få insikt i vad som krävs av ledare i en föränderlig omvärld
 • Generera lärdomar tillsammans med andra ledare 
 • Få konkreta verktyg att tillämpa i din organisation/ditt team

EFTER GENOMGÅNGEN UTBILDNING:

 • Har du tillgång till konkreta verktyg för att arbeta med ditt ledarskap kopplat till team, digitalisering, självledarskap och innovationskultur. 
 • Har du andra ledares perspektiv på dina utmaningar och idéer på hur du kan ta nästa steg med dessa. 
 • Har du en tydligare förståelse för hur omvärldens snabba förändringstakt påverkar organisationer. 

UTBILDNINGENS UPPLÄGG:

Under fem utbildningstillfällen och under fem veckors tid får du träffa oss, varje måndag med start den 18:e maj. Efter varje tillfälle får du en uppgift att genomföra. 

 1. HEJ! EN INTRO TILL INNOVATIONSKULTUR med Mathilda Hult och Fanny Bergström Buller: En introduktion till tillit, lärande och nyfikenhet och ett tillfälle för alla att få lära känna varandra. 
 2. INKLUDERANDE LEDARSKAP med Pernilla Alexandersson: Självständigt medarbetarskap – vågar du? Pernilla guidar dig kring innebörden av självorganisering och får dig att förstå hur vi fungerar kognitivt när vi bidrar aktivt med vår fulla potential.​
 3. DIGITALISERING OCH DIGITAL TRANSFORMATION med Jesper Hagberg:  Förstå skillnaden mellan inkrementell och transformativ förändring och vilken typ av ledarskap som krävs i en digital transformation. 
 4. MIN ROLL SOM LEDARE I FRAMTIDEN med Gunnar Söderberg: Hur känns det att vara ledare i tider av stora förändringar? Gunnar får dig att sätta fokus på hur du kan bli din bästa ledare liksom vilka skyldigheter du som ledare har gentemot dina medarbetare. ​
 5. ETT VIDARE SAMTAL med Mathilda, Fanny, Pernilla, Jesper och Gunnar: Här samlas vi alla i ett gemensamt samtal där vi reflekterar kring lärandet under utbildningsperioden. Vad har du lärt dig? Och vad vill du utveckla? 

HEJA FRAMTIDEN 🚀

Vi tror att du är sugen på att ta ditt ledarskap in i framtiden och tillsammans med andra ledare ta mig an utmanande ämnen som digitalisering, normer, självorganisering och innovation. 

Läs mer och anmäl dig på: www.framtidensledarskap.com.

Mer från bloggen

Kön kön kön

Några fakta kring kön att ta med sig in i diskussioner om kön med släkt och vänner på semestern eller att ha i tanken när

Läs mer >>

Besöks- och postadress:

Add Gender Sverige, Götgatan 58 b, 118 26 Stockholm

Kontakt:

hej@addgender.se

2021 AddGender. Design av Framtidsbyrån