Normingenjör våren 2020

Vad roligt att du är intresserad av vår kurs.

Just nu är vi fler än 60 normingenjörer i nätverket och du är varmt välkommen att hänga på.

I januari 2020 sätter vi igång två parallella ”team” av blivande normingenjörer. Ett i Stockholm och ett i Göteborg.

Teamen kommer att gå parallellt med varandra och sammanstråla i vår digitala plattform för kursen. Det är första gången vi testar att köra utbildningen på två geografiska platser samtidigt. Vi tror att det kommer att bli väldigt givande och roligt!

Ett av normlabben kommer erbjudas enbart i Stockholm, så där får grupperna en möjlighet att sammanstråla även bortanför tangentbordet.

Anmälan och mer information Stockholm:

https://certifierad-normingenjor-varen-2020.confetti.events/

Anmälan och mer information Göteborg:

https://gteborgs-special-certifierad-normingenjr-till-vren-2020.confetti.events/

Vi ser fram emot att bygga hållbara normer tillsammans med dig.

PS…

2019 gav vi oss själva ett uppdrag. Vi vill bryta ett mönster som är vanligt i jämställdhetssammanhang. Att många kvinnor, framförallt med nordiskt ursprung, tar plats och syns är något vi ser på exempelvis genusutbildningar och i civilsamhället. Vårt arbete med att samla en större mångfald bland deltagarna fortsätter förstås under 2020 års normingenjörskurser – och vi behöver din hjälp! Tillhör du en målgrupp vars perspektiv är kritiska för att vi gemensamt ska lyckas med jämställdhet och jämlikhet, och har frågor eller funderingar om pris, delaktighet eller liknande? Tveka inte att höra av dig till oss. Om du vill hjälpa oss att sprida i nya kanaler så blir vi oerhört glada. Tack!

Lämna en kommentar