Informationsträff i juni: ”Bli normingenjör”

Är du en nyfiken person som gärna undersöker och ifrågasätter samhällets normer, för att hitta mer inkluderande lösningar? Vill du ta del av Add Genders kompetens och erfarenhet och bli en del av ett växande nätverk av normingenjörer?

För fjärde året i rad erbjuder vi på Add Gender nu vår unika spetsutbildning till certifierad normingenjör. Vi vill göra det möjligt för dig som är engagerad inom jämlikhetsfältet att investera i en kompetenshöjning som inte liknar någon annan. 

Du är välkommen att certifiera dig till hösten 2019 och börja verka som normingenjör redan januari 2020. 

På denna träff kan du ställa frågor om höstens kursstarter och träffa andra normingenjörer. Det går bra att koppla upp sig via hangouts till träffen.

Tid och plats: den 11:e juni 8:30-10 i vår normsalong i Stockholm. Länk till anmälan här.Vi bjuder på frukost!

Add Genders normingenjörer är tränade i att kommunicera och samskapa en jämlik målbild och ta ut evidensen till praktiken i fältet. Tillsammans är vi på ett uppdrag. Vi tänker evolutionera hur Sveriges närings- och arbetsliv ser på sin organisation och dess medarbetare. När vi ödmjukt men bestämt kartlägger normplattformen så tillgängliggörs den kompetens och evidens som finns inom makt, genus och identitet.

Vårt uppdrag som normingenjörer:

  • Vi adderar värde till affärsmodellen, verksamheten och människorna i och runt organisationen.
  • Vi bygger broar mellan teorier om makt och normer och jämställd och jämlik praktik.
  • Vi befolkar broarna med certifierade normingenjörer som samtalar och möts i det som är viktigt på riktigt.

Anmäl dig och läs mer om normingenjörsutbildningen genom att klicka här.V

Lämna en kommentar